Obavijest o održavanju konferencije za medije o projektu “Pomoć u kući” u sklopu programa “Zaželi – Program zapošljavanja žena”

Izuzetno nam je zadovoljstvo izvijestiti vas kako će se uvodna konferencija za medije o projektu „Pomoć u kući“ u sklopu programa „Zaželi – Program zapošljavanja žena“ koji se financira u potpunosti (100%) sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., održati u Opatiji u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine s početkom u 11 sati, u prostorima Kulturnog doma Zora, ul. Nikole Tesle 2.

Uz ugodno druženje, Korisnik projekta HCK Gradsko društvo Crvenog križa Opatija i partneri na projektu (Hrvatski zavod za zapošljavanje, Regionalni ured Rijeka, Ispostava Opatija i Centar za socijalnu skrb Opatija) predstavit će sam projekt i aktivnosti u projektu.

Za navedeni projekt Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Hrvatskom Crvenom križu Gradskom društvu Crvenog križa Opatije je odobrilo 1.120.164,31 kuna.

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na konferenciju.

Organizacija konferencije za medije isključiva je odgovornost HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA OPATIJA

2 svibnja, 2019

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)