Gradsko natjecanje iz pružanja prve pomoći za podmladak i mlade

U subotu 09.03.2018. godine Gradsko društvo Crvenog križa Opatije održalo je 42. gradsko natjecanje iz pružanja prve pomoći za pomladak i mlade Crvenog križa. Ukupno je na natjecanju sudjelovalo 29-ero djece iz škola s područja Liburnije.

Za prolaz na Županijsko natjecanje u kategoriji mladih borile su se ekipe Gimnazije Eugena Kumičića i Hoteljersko turističke škole Opatije. Tijesnu pobjedu zaslužila je ekipa gimnazijalaca u sastavu Ivan Brkić, Emily Brumnić, Ivan Ivanković, Katarina Mohović, Uma Priskić i Nina Šarković koje su pripremali naši vrijedni volonteri Maša Dunatov i Frane Babić.

U još napetijem natjecanju u kategoriji podmlatka gdje su doslovno decimale presudile prolaz na Županijsko natjecanje u konkurenciji osnovnih škola Matulja, Lovrana i Brešce osvojila je ekipa lovranske osnovne škole u sastavu: Enola Gržin, Maria Leana Đolonga, Sara Radoš, Ana Krištić, Ana Mihalić i Deborah Peršić pod stručnim vodstvom prof. Tatjane Halavuk i naših volontera Frane Babića i Maše Dunatov.

Organizacija ovakvog događaja ne bi bila moguća bez rada i truda naših volontera i donacija naših donatora Kristijana Brke, pekare Radnik, Beach bara Lido i Choco-bara koji su za naše natjecatelje pripremili sendviče, krafne, piće i čokoladu.

12 ožujka, 2018

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)