Zdravstvene akcije na području Liburnije

Kraj mjeseca lipnja u GDCK Opatija obilježavaju se zdravstvene akcije na području Liburnije. Tako su svi zainteresirani stanovnici općine Matulji, 13.6., ispred Konzuma mogli provjeriti svoje zdravstveno stanje – vrijednosti tlaka i šećera u krvi, a jučer su to mogli učiniti stanovnici općine Lovran, ispred Konzuma. Zdravstvena akcija nastavila se i danas, u suradnji s ljekarnom ‘Vaše zdravlje’, na adresi V. Gortana 4/3, Opatija od 8 do 10 sati za Opatijce, dok su istovremeno stanovnici Mošćeničke Drage mogli kontrolirati svoj tlak i šećer u krvi, ispred Konzuma od 7,45 do 10 sati.

Uz zdravstvenu akciju istovremeno se prikupljaju namirnice i novčani prilozi za socijalnu samoposlugu Crvenog križa te ovom prigodom zahvaljujemo svim plemenitim građanima Liburnije na donaciji te vrijednim volonterima aktiva Matulja, Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage. Ovom prigodom i GDCK Opatija pridružuje se zdravstvenim institucijama s preporukama za mjere opreza i zaštitu zdravlja od vrućina. Više informacija o tome kako se zaštititi pogledajte na sljedećem linku:
https://www.hck.hr/novosti/stizu-toplinski-valovi-zastitite-zdravlje-od-vrucina-9920/9920

Sljedeća zdravstvena akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi biti će održana 10. srpnja 2019. godine u suradnji s ljekarnom Vaše zdravlje na adresi V. Gortana 4/3 (hotel Palace Bellevue) u vremenu od 8,00 do 10,00 sati.

Opatija, ljekarna Vaše zdravlje – volonterka Tatiana Greta Mišćenić Dabić
19 lipnja, 2019

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)