Veliko hvala plemenitim ljudima Opatije i Lovrana!!!

Veliko hvala plemenitim ljudima Opatije i Lovrana!!!

Danas smo zaprimili Izvadak iz banke iz kojeg je vidljivo da je 7 plemenitih sugrađana Opatije i Lovrana doniralo ukupno 1.400,00 kuna za aktivnosti Crvenog križa na čemu im neizmjerno zahvaljujemo. U ovim izvanrednim okolnostima, ne očekivane pandemije Corona virusa – ozbiljne zdravstvene ugroze za sve nas potvrđuje se kao i mnogo puta do sada da smo u nevolji jedinstveni. Djelatnici GD Crvenog križa Opatija svi od reda rade (što nam je i obveza službeno i moralno); mnogobrojni dosadašnji volonteri te mnogobrojni građani javili su se ovih dana i uključili u pomaganje za provedbu humanitarnih aktivnosti Crvenog križa s naglaskom na brigu za starije i nemoćne. Otvorili smo telefonski broj za dežurstvo 091 946 2082 svakodnevno od 08,00 do 18,00 sati za nemoćne sugrađane koji su sami i potrebna im je pomoć te nam se mogu javiti.
Sve nas koji smo na terenu u ovoj prigodi ovakve donacije prvenstveno raduju jer znamo da su građani uz nas, a s obzirom na izvanredne okolnosti i bezobraznu zlouporabu situacije te višestrukog poskupljenja zaštitne opreme novčane donacije predstavljaju i vrlo praktičnu pomoć.
Stoga od srca zahvaljujemo i svim sugrađanima koji i na ovaj način sudjeluju u pomaganju za sve potrebite u ovim okolnostima.
Svim sugrađanima Liburnije želimo zdravlje, da primjenjuju samo preporuke ovlaštenih stručnjaka i da se što prije život vrati u normalu na ovoj našoj lijepoj Liburniji.

HVALA!!!

Djelatnici i volonteri GDCK Opatije

25 ožujka, 2020

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)