Održana Akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Opatiji

U srijedu, 03.06.2020. odrađena je 2. ovogodišnja opatijska Akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Opatiji u organizaciji GDCK Opatija, a u prostorima Sportske dvorane Marino Cvetković. Akciji je pristupilo 65 darivatelja (od čega 48 muškaraca i 17 žena), a prikupljeno je 63 doza krvi. Prvi put krv je darovalo 5 darivatelja: Ante Bistre, Ana Brumnjak Iličić, Lazar Cvjetković, Vedran Grgurina i Hrvoje Ostović. Zahvalnice za 5. puta darovanu krv dobili su: Darko Mandić, Diana Milanović, Mislav Pavelić, Saša Peček, Enni Puhar, Marino Ratajec; za 10. put darovanu krv zahvalnicu je dobio Mario Šorić.

Više od 50 puta u ovoj Akciji pristupilo je i krv darovalo 11 plemenitih ljudi, a to su: Alen Aničić, Branko Barbić, Željko Grgurić, Zoran Jurčić, Gojko Korić, Zoran Plašćar, Srećko Puhar, Dragan Samsa, Giorgio Seccareccia, Franko Štemberger, Luciana Uremović, što ukupno čini 777 doza ove dragocjene tekućine do sada od njih. U ovoj akciji Dražen Kovačić je čak 111. puta po redu darovao svoju krv.

GDCK Opatija zahvaljuje svim darivateljima krvi kao i Tvrtki Opatija 21 d.o.o na ustupanju besplatnog prostora i logističkoj podršci tehničkog osoblja za provedbu ove akcije. Veliko hvala i volonterima GDCK Opatija koji su pomogli u akciji te Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka u stručnoj realizaciji!❤️

5 lipnja, 2020

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)