Poziv na natječaj za nagradu VoLi – Volontera Liburnije 2021.

Nagradu VoLi pokrenuli su 2020. godine Udruga Žmergo, Gradsko društvo Crvenog križa Opatija i Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front, a s ciljem promocije i razvoja volonterstva, prepoznatljivosti volontera i vrednovanja njihovog doprinosa zajednici na području Liburnije, povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca.

Organizatori pozivaju sve organizacije, ustanove, poslovne subjekte kao i pojedince da prijave svoje volonterske programe, akcije, volonterske angažmane u različite kategorije u sklopu natječaja.

Prijave su otvorene od 29. listopada do 28. studenog 2021., a na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe (minimalna dobna granica jest navršenih 15 godina) i pravne osobe (npr. udruga, organizacija, ustanova, poduzeće i dr.)

Prijavitelji kao i kandidati za nagrade moraju imati prebivalište / sjedište na području Liburnije (Opatije, Lovrana, Mošćeničke drage i Matulja), odnosno volonterska akcija i/ili volonterski angažman mora biti proveden na području Liburnije. Kroz jednu od kategorija nagradit će se i volonteri koji nemaju prebivalište na Liburniji, ali su u njoj dali svoje volonterski doprinos.

Natječajna dokumentacija dostupna je na web stranici Udruge Žmergo kao i drugih organizatora natječaja.

Svečana dodjela nagrada pobjednicima 7. prosinca 2021. ovisit će o daljnjem razvoju epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane virusom SARS-CoV-2, a s ciljem zaštite života i zdravlja građana. Rezultati natječaja će biti objavljeni 5. prosinca 2021. na internetskoj kao i na Facebook stranici Udruge Žmergo. Sva pitanja i informacije u vezi natječaja dostupna su na volonteri@zmergo.hr ili kontakte Udruge Žmergo.

29 listopada, 2021

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)