GDCK Opatija ugostilo predstavnike GDCK Garešnice

U srijedu, 7. kolovoza 2019.g. Gradsko društvo Crvenog križa Opatija ugostilo je predstavnike Društva Crvenog križa Bjelovarsko-bilogorske županije – Gradskog društva Crvenog križa Garešnica – ravnateljicu Melitu Lozina te 5 djelatnika i 12 volontera koji su iskoristili svoj boravak u Opatiji kako bi posjetili kolege iz Gradskog društva Opatija. Ravnateljica dr. Đana Pahor poželjela im je dobrodošlicu i izrazila svoje zadovoljstvo njihovom posjetom. Tako je u prostorima GDCK Opatija održan sastanak na kojem su razmijenjena iskustva te dogovorena daljnja suradnja i sudjelovanja u provođenju EU projekata. Sastanak je, također, bio prilika i za razgovor o temama od zajedničkog interesa. Organizirano je prigodno druženje te obilazak grada.

Sudionike posjete su činile i 3 mlade volonterke iz Francuske koje sudjeluju u projektu Međunarodne razmjene Saveza izviđača i Međunarodnog Crvenog križa, a 15 dana će boraviti i volontirati u gradu Garešnici.

U prigodi korištenja godišnjeg odmora i odabira Opatije za destinaciju za odmor svojim dolaskom počastile su nas i Draženka Vadla – ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije s kojom uspješno surađujemo i Verica Rupčić – potpredsjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova i članica Odbora za ravnopravnost spolova Hrvatskog sabora.

U ime domaćina GDCK Opatija druženju su prisustvovali i djelatnici GDCK Opatije i nekolicina volontera.

Osim uspomena koje će ponijeti sa sobom, Turistička zajednica grada Opatije zaslužna je i za poklon paketiće odnosno suvenire grada Opatije koje smo uručili našim gostima.

13 kolovoza, 2019

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)