Obavijest o održavanju konferencije za medije o projektu “Pomoć u kući” u sklopu programa “Zaželi – Program zapošljavanja žena”

Izuzetno nam je zadovoljstvo izvijestiti vas kako će se 2. konferencija za medije o projektu „Pomoć u kući“ u sklopu programa „Zaželi – Program zapošljavanja žena“ održati u Lovranu, u Gradskoj vijećnici Općine Lovran (Šetalište M. Tita 41) u petak, 11. listopada 2019. godine s početkom u 10,00 sati. Projekt „Pomoć u kući“ financira se u potpunosti (100%) sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Kao aktivni govornik konferenciji će prisustvovati državna tajnica pri Ministarstvu rada i mirovinskog sustava prof. Majda Burić sa suradnicima.

Za navedeni projekt Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Hrvatskom Crvenom križu Gradskom društvu Crvenog križa Opatije je odobrilo 1.120.164,31 kuna.

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na konferenciju.

Organizacija konferencije za medije isključiva je odgovornost HRVATSKOG CRVENOG KRIŽA GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA OPATIJA

10 listopada, 2019

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)