Poziv na kulinarsko – kreativni program “321 – Doris”

U organiziji Udruge „Žmergo“ i GD Crvenog križa Opatija, a u sklopu projekta EPK 2020 i programskog pravca 27 susjedstava, u Dnevnom boravku opatijskog susjedstva, smještenom u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Opatija (ulica M. Tita 86 – Klub 60+ i ulica J. Rakovca 15 – Kreativna kuhinja), danas, 16.10.2019. s početkom u 18,00 sati na adresi J. Rakovca 15 održava se kulinarsko – kreativni program uz druženje, a glavna zvijezda večeri je poznata medijska kuharica Doris Vlah koja priprema iznenađenja pod nazivom „321 – Doris“.

Uz jedinstvenu prigodu sudjelovanja u pripremi njenih delicija i dobivanja pokoje njene kulinarske tajne Doris priprema niz zabavnih iznenađenja…

Budući je Doris i vrijedna volonterka GDCK Opatija ovo će biti još jedna prigoda za najnoviju Autorsku volontersku priču s kojom će nas upoznati moderatorica ovog eventa u Dnevnom boravku Loredana Bradaschia, a u skladu s ciljevima programa Dnevnog boravka očekuje se ugodno druženje i razmjena gastro i inih ideja u ozračju dobrog susjedstva.

16 listopada, 2019

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)